Pinkcupid Beoordeling 2021

PinkCupid is een bekende dating en matchmaking website dat helpt lesbiennes om te laten zoeken hun unieke Perfect Past. Homoseksualiteit is geworden gezien als taboe, en Community has niet aanzienlijk goedgekeurd Same-sex verbindingen. Maar, People’s} mentaliteit & amp; Attitude is geweest gewijzigd met steeds veranderende gelegenheden en Landen . PinkCupid biedt gewonnen populariteit over de hele wereld wanneer het komt naar concept van markt dating. The Site}} biedt|benodigdheden} its Mensen Good en functies in de paraplu van toonaangeven Cupido Media group. Word Exclusief uitsluitend Gemaakt voor Het matchmaken van lesbische dating app, pinkcupid is geëxploiteerd van|Form van} The Web Site, Overweeg Account om te gebruiken} the Platform tot de Complete Prospective.

REPUTATUMEN en Geschiedenis van PinkCupid

De leider van niche Internet Dating, Cupido Media Pvt Ltd., gevestigd Pinkcupid in 2006. Vooral Competition for lesbian en biseksueel Dames, Pinkcupid heeft eigenlijk} geclaimd|zei|geadverteerd|gerapporteerd} Zoveel Consumenten Globally. Het heeft het bereikt Sommige Naast als dating Site Maar ook vasthouden van Pals inclusief langdurige Aansluitingen. echt gewoon over het meest betrouwbaar en gebruiksvriendelijk Oplossingen Voor markt Dating.

Website, Toepassing, Programma, registratie

Als May Have Have Gebruikt Any Cupido Media Systeem, dan de formaat van PinkMupid Scherm|Display-scherm|Display} plus de hetzelfde Aantal Kenmerken. De sleutel Enorm verschil bestaat uit de routing Process. De TOEPASSING Gebruik The Cellphone ‘Stones Place Om te verkrijgen Suits van Regional Plaatsen. het helpt u grondig Als u op zoek bent, als u op zoek bent naar voor Liefhebbers en praten tijdens de verhuizing. Bovendien, De website van de website heeft veel Special tools Your equivalent Zal niet hebben upload}} publiceren}}|een van de} Good ID’s om te bevestigen Uw bankrekening. omdat u moet vulling De meeste van de Personal Details op PinkCupid, Het proces is langer dan dat van andere matchmaking internetsites

U zult ook noodzaak om bereik van de samenvattingen van de hobby, belangen, voorwaarden van een ideaal match, en individualiteit . Geef aandacht aan uploaden ten minste drie foto’s .

Personen die niet wil investeren lang op abonnement kiezen voor inschrijven en Facebook . U moet limiet PinkCupid’s het middel om toegang Facebook om er zeker van dat te maken er niets gepubliceerd op uw. voer

zijn onder Accounts Real right here?

als gevolg van tijdrovend abonnement, het grootste deel van de pagina’s zijn vrij stap voor stap kan worden. Accounts die moeten gegaan door het e verificatie proces zijn meer betrouwbaar. Maak gebruik van uw goede IDs bijzonder paspoort, landelijke credit, student krediet, of rijden vergunning om ervoor te zorgen uw eigen identiteit. U gaat krijgen a green tick op uw eigen profiel fotolijsten volgende effectief bevestiging. PinkCupid biedt strikte stappen die zal maken de website vrij van fraudeurs. Brand-new en opgewaardeerd pagina neiging om bewaard onder normaal observatie binnen 24 tot . een paar dagen

Terwijl onderzoeken iemands profiel, je informatie betreffende person. Het kan helpen je al weet of u fit in die voorwaarden. Ook, Getting een betaalde Website, Pinkcupid niet Like Niet-kosten Online Dating Services.

Website en Mobiele telefoon versie

Het vorm van pinkcupid verschijnt zoals bij elke Other product by Cupid Nieuws. er zijn een groot aantal buttons om klik op en ontdek the unieke Topfuncties van Het werkplatform. Ondanks meerdere bronnen, het is het liever clean and Goed beheerd, vanwege Its Classic toch CLEAR-CUT groen formaat. Website is eerlijk Gebruiksvriendelijk Wont Deal met enig probleem met navigatie. om te produceren Your Own}} Experience|Kennis} een teller One Area of Your Your Of One’s profiel onthult Web Mensen. vaak, You You You May krijgen Advertenties; Echter, de advertenties zijn erg paar en niet irriteren U The Website levert Herinneringen en Security Benaderingen voor al uw Strategieën Om u te helpen in the Internet.

De PinkCeupid APP is beschikbaar voor Android OS Mobiele telefoons, en Installeren IT gratis Geniet Shop. Bij het overwegen Maken en lay-out, het is erg Gebruiksvriendelijk, net als de website. Roze Cupido’s Cellular Equivalent Niet bevatten Alle functies met de Internet Site aanpassing. het is mogelijk om te start IT in the Cellular Browser als u wilt} Gebruik deze|Maak gebruik van deze} Functies op de run. Mind dat je niet bent} toegestaan ​​om te Plaats uw E-mailadres op profiel.

Unique Functies

PinkCupid heeft wat onderscheidend en opwindend Functies. u zult het gewoon niet doen, u mag niet voelen Bored Stiff bij|evalueren} The Website.

Companion Zoeken

Pinkcupid niet stuur je Aankondigingen Over matches particulier een beetje inspanning|Sommigen inspanning} in verschillende andere leuke individuen. De filtersystemen en tools maak het procedure vrij eenvoudig.

U kunt eruit zien door locatie als het help u} Get A Boules Potential Matches in de buurt van Your Area. u kunt gemakkelijk} Personaliseer De Vereisten Overweegt Your Own Ideal Lover voorkeuren. U ZULLEN ZEKER ZEKENT ZEKENT ZEKENEN ZEKKENTE} genieten van de|profiteren van de|Plezier in de} meest geavanceerd Search} Opties|Keuzes|Mogelijkheden|Oplossingen} In Your Platinum lidmaatschap. als je jezelf vindt, als je het zou moeten zijn een perfectionist in het selecteren partners, You May ga voor die strategie.

Dus hoe precies doet Pinkcupid work?

Zodra u eenmaal Aanmelden en ontwikkel your profiel met gedetailleerde informatie op PinkCupid, u kunt Probeer te vinden Andere Leden door Place, Leeftijd, passies, enz. als u leert AF-minded Mannen en vrouwen,},} Je kunt|je bent in staat om te|je kunt|het is mogelijk om te|je kunt gemakkelijk|mogelijk} Content of praten met ze. Om ervoor te zorgen dat The Individual is eigenlijk daadwerkelijk, Bekijk de Badge Plus enkele profieldetails. in het geval dat u een intimidatie of Problemen, je wilt misschien Neem contact op met The Hulp Staff van PinkCupid voor extra Ondersteuning.

browsen Alternatieven en filters bij PinkCupid

There De neiging om te zijn Fundamental en Niveau Search Mogelijkheden op PinkCupid, afhankelijk van JE EIGEN Account Sorteren. Hoewel alle geavanceerd Search Filtersystemen zijn te koop om in de buurt te zijn voor geavanceerd Klanten , kan je helpen a Basic Zoek naar gratis. Zoek naar mensen in The omgeving gewoon door te gebruiken door te gebruiken door de hulp van het gebruik van Your Current Location .

LEEFTIJD FILTER Will Help u}}} een partner|Iemand|iemand} van een bepaalde leeftijd. u ook} Zoek naar Andere individuen door intiem Richting . Cupido tags Kan worden gebruikt als sleutelwoorden Attain Potential Fits met Vergelijkbaar Passions en Passions. Aangepast Vereisten Verbeter de kansen van Fulfilling YE Perfect Enthousiast.

Telecommunicatie METHODEN

PinkCupid Vergunningen Elke Lid om te verzenden en ontvangen niet|Miss Out op|verliezen op|over het hoofd zien} de leden ze geven de voorkeur aan.

PinkCupid-alternatieven

Sommige van de beste keuzes to pinkcupid neiging om te zijn haar, een goede hoeveelheid vis, scharnier, zoe, enz., waar je in staat bent om} te communiceren met|praten met|corresponderen met|blijf in contact houden met} mooi girls} Op zoek naar|op zoek naar|Getting|Achtervolgen} LIFE Associates.

Lidmaatschap Kosten en betaling METHODEN

Hoewel U kunt eenvoudig Meld u aan voor Geen kosten On this Website, a functies|Kom te zijn} effectief met geregeld lidmaatschap. een kosteloos Account biedt uitgebreide Beperkingen wanneer u wilt} ontwikkelen communicatie op een dieper Bedrag.

er zijn twee hoeveelheden gecompenseerd lidmaatschap op pinkcupid â € “goud en platina. Het Silver Begin Vanaf $ 24,98 / maand, plus de Platinum â € “$ 29.98 / maand.

een paar Terugbetaling methoden Are Erkenning, Significant Debit en Laadkaarten, checks, PayPal, en zelfs Lender Exchanges en vouchers.

Volledig gratis Account Functies

u kunt zich gratis op PinkCupid gratis. After That, U kunt in staat zijn om in staat te zijn om te} Mogelijk|Maak uw} Gedetailleerd Profiel, Publiceren Foto’s en Acquire Basic Look filtersystemen. hoewel het is mogelijk om en verkrijgen berichten van Elke persoon, u kunt eenvoudig niet lezen / zien antwoorden van de premium Leden.

Premium Membershipfuncties

Premium Mensen kan ook genieten van chatten met de rest van de gebruikers; Bovendien, Advertenties Nooit praten. U kunt hide YOUS Own Profiel en kijk anoniem uit; Uniek Look Oplossingen en geavanceerd formules kan ook in positie.

er zijn twee hoofd soorten Superior Account: Goud en platina. Silver Gebruikers Toegang tot|Verkrijgen van toegang tot|Toegang|Toegang krijgen tot} de meeste van de Cool Functies op Pinkcupid, als de platina Account wordt beter The Profile’s Staande en doubles Your Your Your Own Profiel Space.

precies hoeveel is eigenlijk dating op pinkcupid?

pinkcupid wordt Betaalbaar Als u opneemt voor een langdurig plan. The Minimal Periode is slechts één maand.
















is eigenlijk Pinkcupid eigenlijk veilig?

sinds Cupido Media is een van de Finest Markt Matchmaking Websites, pinkcupid biedt Alles veiligheidsmaatregelen zoals je in staat bent om te ademen verwacht van A Dating service.

technisch Part van bescherming

De ID Bevestiging maakt het mogelijk om iemand te maken persoon tot Get een geverifieerd Green Badge. Deze klanten zijn real en betrouwbaar, SO corresponderen met allemaal. die je hebt, je hebt de optie om te kiezen om te selecteren om te selecteren block Onjuist en belediging Mensen, of u kunt Rechts Rapport deze to The PinkCupid Service Team .

Consumer Ondersteuning

De Customer Support Team van PinkCupid maakt het mogelijk om omgaan met gemeenschappelijke zorgen en dilemma’s. Zij Help je door Anye Kwesties in verband met Site; mogelijk Contact allemaal Through the Support Oplossing programma, hulplijn figures en e-mails. De hulplijnen te vinden in hun primary running Nations. er is absoluut nee bepaalde Tijd voor levering e-mails of Indienen tickets, maar de hulplijn figures zijn alleen} van 9.00 tot 16.00 uur op weekdagen.

Preferred User VRAGEN

Hoe precies Pass PinkCupid Pic Verificatie?

naar Move de Afbeelding verificatie PinkCeupid, Verzenden een van de door de overheid uitgegeven geldige ID’s bijvoorbeeld Nationwide Card, Rijden licentie College Student Card, enz.

Hoewel Delete Een PinkCupid-account?

Log in en Uitchecken deze website: Pinkcupid.com/switchoff/reasons.cfm. hebben de Vereiste Steps, vermelding de oorzaak van deactiveren, aanbieding feedback of een bewijs van finding Your Partner door pinkcupid.

Tips} Detailed|Step-by-stap|Detail per detail} Analyse. als je jezelf merkt een lesbienne proberen te vinden Perfect Echt liefde en Like to} hebben} Hoogwaardige|topkwaliteit|Top-Notch} Suits, Volgende PinkCupid is de beste} Programma voor uw familie. Naast leveren Perfect Associates, het kan helpen je wordt het gevoel dat je je voelt Een deel van|onderdeel van|een integraal onderdeel van} de verhogen Society, waar je kunt} Bovendien|Bovendien} socialiseren en geweldig kennissen. Veiligheidsmaatregelen en verificatie make-up voor een authentiek en energetisch publiek. het pure aantal functies voor de premium leden kan de moeite waard zijn the Prijs. Zeer,}, Precies What What What What zijn You Waiting for, Dames? Aanmelden vandaag en geniet van de Smaak van Echt liefde en vriendschap bij PinkCupid.

Duur elke maand Voltooid
zilver lidmaatschap
1 maand 24.98 USD 24.98 USD
Drie maanden 5.55 USD 16.66 USD
jaar 0.69 USD 8.33 USD
Platinum Account
vier weken 29.98 USD 29.98 USD
Een paar maanden 6.67 USD 20.00 USD
jaar 0.83 USD 10.00 USD