Ik weet het niet zeker: ik weet het niet zeker als we ‘re Major Adequate. precies wat doen ik doe echt?

Reader VRAAG:

This guy en ik ook Waren Matchmaking voor een paar enkele maanden, dus reeds had seksuele intercourse. My Personal Feelings Voor hem zijn eigenlijk sterk. We hebben Had wat Vertrouwen problemen onderweg omdat we onderzocht zijn cellphone. als ik ondervraagd} Hem betreffende extra Woman, hij Beloftes, “Elle, publiek is n’t in een relatie. ” We praktisch reside collectief en SLEEP Collectief elke dag. We CONTREERD zijn Huishouden, maar Ik weet het niet zeker De man} moet vervul aan Mijn eigen omdat ik het niet weet, ik weet het niet zeker: ik weet het niet zeker} Echt serieus voldoende.

wat precies doen ik doe het echt?

-elle (NYC)

DR. Wendy Walsh’s Antwoord:

Oh My Sweet, Precious Elle. U hebt de fout van Veel Feamales in een high-supply seksueel economy. Jij Geloofd Sex vóór Toewijding zou trigger Abetrokken / p>

helaas, het nooit echt doet. Sommige VOORWAARDEN van “dat zijn wij” en “wat zijn de neiging om te zijn Our Gedachten Voor elk Extra “MOETEN MOETEN ZIJN uitgedrukt vóór sex vindt plaats. ik ben me bewust een ny lady Wie heeft WEED OUT The People Wie zijn n’t BETROKKEN voor alle Lange termijn.

Niettemin is bijna zeker niet te laat. bieden hem een ​​smaak van moraal. Als hij zal niet zijn exclusieve sinds u twee are “{} Niet|Misschien niet|Misschien niet} in een verbinding, “Vertel het hem dan eens u alleen hebben geslachtsgemeenschap met anderen u bent in ‘Re in een speciale relatie met. Vervolgens} Zwijgend, maar Helemaal stevig, Sluit The poten.

Vandaag Wees voorbereid voor De resultaten. je bent waarschijnlijk} schuur Verschuldig|Misonderbegeld} Als Bepaalde counseling advies.

Bekijk artikel op lesbiandates.org